Gratis Aanmelden

Sex met geile trans (39)

Gelaarsdekat (39)

Getest en schoon. Na een wat onstuimige tijd wil ik nu graag een vaste (bed)partner vinden. Ik heb een hoog libido en houd van uitgebreide seks. Speeltjes en sexy kleding horen daar ook (soms) bij. Ik ben bereid om er helemaal voor te gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gelaarsdekat
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 25/2/1983
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Sex met geile trans Gelaarsdekat van 39
LekkereMop (25)
★★★★☆
Op het moment zit ik een beetje in een dipje. Niet dat ik depressief ben hoor, maar ik weet me soms gewoon geen raad meer met mezelf. Ik doe van alles en vermaak me wel maar wil soms ook wel gewoon lekker genieten van sex. Nu ik dit zo zeg, voel ik me net een oud vrouwtje, maar dat ben ik echt niet hoor.
Vrijen met prachtige ladyboy
LenaLena (26)
★★★★★
Ik ben een aanhouder, wanneer ik ergens mijn tanden in zet dan laat ik niet meer los. Ik heb geen vriend, geen man en ben zo single als maar kan. Ik heb wel een leuke job waar ik elke dag graag ben. Maar weet je wat het is, ook ik heb soms even een moment voor mezelf nodig.
Vrijen met geile ladyboy
Rolinda1997 (25)
★★★★☆
Altijd wist ik al dat ik anders was dan de andere mensen om me heen. Dus ik ben zeer blij dat ik nu eindelijk gewoon kan zijn wie ik wil zijn. Ik zit dus goed in mijn vel en ik heb zin in sex
Sex met geile ladyboy
GroterDanDeMijne (27)
★★★★★
Ik hou ervan om ze naast elkaar te leggen. Ze te schudden, af te rukken, te zuigen. Kijken of ik ze groter dan de mijne kan krijgen. Maar ik vind een kleine ook heel erg lekker! Bijvoorbeeld een dunne lange, of een dikke korte, mhhh allemaal lekker. Mag ik die van jou in gips gieten en voor altijd bewaren?
Contact met eenzame tranny
SissyBianca (45)
★★★★★
Kleed me graag als vrouw en dat mijn tieten niet echt zijn, tja, nog niet echt moet ik zeggen want binnenkort laat ik ze daadwerkelijk plaatsen. Ik dacht dat ze het pre-op noemen, ik zie mezelf voorlopig liever als sissy voor ik geopereerd wordt haha
Neuken met wulpse transsexueel
LunaPik (28)
★★★★☆
Ik dacht na het beeindigen van mijn relatie dat ik in een gat zou vallen maar dat is dus niet zo. Het is als of er een last van mijn schouders gevallen is. Het is als of het zo had moeten zijn. Ik voel me goed, voel me weer top en voel me vooral geil! Wat kun jij daar aan komen doen?
Neukdate met eenzame tranny
Audrey
★★★★★★★★★★
Ik voel me een beetje eenzaam en zou vannacht graag willen doorbrengen met een lieve jongen die heerlijk tegen me aan komt liggen en mijn penis wil betasten..
One-night-stand met Audrey
Jade
★★★★★★★★★☆
Op zoek naar en leuke relatie met veel fun en erotiek. Ik ben dus een nog erg jonge ladyboy maar heb wel al de nodige ervaring om best ver te gaan tussen de lakens..
Relatie met Jade
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn pik moet dringend weer eens in een mondje of een mannelijk kutje glijden en mijn kontje kan ook wel weer eens een heerlijke penis gebruiken... Die van jou misschien?
Sexfriends met Gerjanne
Marlot
★★★★★★★★★★
Sexy shemale slet zoekt leuke man voor spannende relatie, met alles er op en er aan.. Ik ben nog jong, maar heb wel al veel ervaring, dus ben geen beginner..
Relatie met Marlot
© 2024 trannyneuken.nl